Preaload Image

A Saint Nicholas School disposem de cuina pròpia, controlada i coordinada per Aramark, l’empresa de càtering que dona servei de menjador i monitors a l’Escola.

Aramark és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el servei de l’alimentació de centres educatius, la qual, a més de vetllar per oferir una dieta sana als nostres alumnes, ha desenvolupat un Projecte Educatiu per fomentar uns hàbits saludables entre els escolars.

La nostra cuina compleix amb els requisits de la OMS, i tots els nostres menús són elaborats pel departament de dietètica i nutrició d’Aramark. A més, oferim menús alternatius en funció de les edats i les necessitats alimentàries de cada alumne per malaltia,  intolerància, al·lèrgies i d’altres motius.

A Saint Nicholas School concebem l’hora de dinar com a un temps i espai educatiu per a la convivència i l’aprenentatge de les normes d’urbanitat i les relacions socials, així com a un moment per a reflexionar i adquirir hàbits alimentaris saludables.

Per això tenim el nostre Programa d’Urbanitat, gràcies al qual, el nostre equip de monitors professionals guiaran els nostres alumnes en l’adquisició hàbits i en treballar les normes de comportament durant els àpats.

aramark.es