Preaload Image

Benvolgudes famílies,

És per mi un privilegi donar-vos la benvinguda a Saint Nicholas School, una escola amb vocació d’educar persones, on el nostre objectiu és formar els nostres alumnes per fer-los ciutadans del seu temps, professionals formats i competents i, sobretot, persones íntegres i felices.

Aquest gran repte que tenim entre mans passa per entendre els nostres alumnes com a veritables protagonistes del seu aprenentatge, un procés on prima no només l’educació de la intel·ligència i de la formació cultural, sinó també la gestió de les emocions i la formació del caràcter.

A través la formació intel·lectual fomentem, no només l’adquisició de continguts, sinó l’assoliment de competències, amb l’objectiu de dotar l’alumne d’uns recursos i unes eines d’aprenentatge que el prepari per a un futur professional en un món globalitzat i canviant, en el qual cada cop més es valoren habilitats personals com la capacitat d’anàlisi, les aptituds comunicatives, o facultats com la resiliència i la presa de decisions.

Per això impulsem una metodologia innovadora, capaç de donar resposta a les necessitats individuals de cada un dels nostres alumnes. El nostre objectiu és que cada un d’ells pugui desenvolupar plenament les seves capacitats, independentment de les seves característiques o circumstàncies personals.

En aquesta preparació per al futur juga un paper fonamental el domini de l’anglès com a llengua vehicular, conjuntament amb el qual volem promoure una mentalitat internacional i un background cultural que permeti els nostres alumnes entendre i conviure amb altres realitats socials i culturals.

Així mateix, fem una clara aposta per promoure el desenvolupament mental i físic dels nostres alumnes a través de l’art i l’esport. Amb l’aprenentatge de l’art i la música volem estimular talents com la creativitat, la intuïció, o facultats com la intel·ligència lingüística i la lògic-matemàtica. De la mateixa manera, mitjançant la pràctica de l’esport, fomentem entre els nostres alumnes el treball en equip, els formem en l’adquisició d’hàbits saludables i els eduquem en l’organització de l’oci i del temps lliure.

El nostre projecte no seria complet i estaria desproveït del seu sentit últim si no anés de la mà de la formació de la persona, és a dir, d’un treball personal i emocional que imbuís en cada un dels nostres alumnes la formació del caràcter i la voluntat, per acompanyar-los després en un camí que els porti a identificar la seva passió i la seva pròpia vocació. Tot això per afrontar reptes per sí mateixos, des de la responsabilitat i el respecte, des de la consciència social, i des de la construcció d’uns valors cristians que els acompanyin al llarg de la seva vida.

En definitiva, la nostra vocació és fer de cada un dels nostres alumnes la millor versió de si mateixos, dotant-los d’eines i habilitats que els garanteixin l’èxit futur, i encoratjant-los en la consecució dels seus somnis.

I per tal de fer de tot això una realitat, comptem amb el millor equip de professionals, els quals faran de guia al llarg de tot el camí educatiu gràcies a un seguiment individualitzat, a una pedagogia d’avantguarda i a programes transversals que abordin àmbits tant valuosos com l’educació emocional a l’aula, una orientació preuniversitària de qualitat, o programes de participació social i lideratge.

Sense més, i amb la il·lusió de presentar-vos el nostre web, aprofito per agrair-vos la confiança que dia rere dia dipositeu en el Col·legi, i us convido a que, amb el vostre suport i compromís, tots en siguem partícips d’aquest gran repte que tenim a les nostres mans; el de donar als vostres fills una educació integral de qualitat que englobi totes les dimensions del desenvolupament humà: personal, familiar i social.

Rebeu una salutació cordial,

María Alcaide

Directora

Directora
María Alcaide, Directora