Preaload Image

Durant aquest curs escolar estem desenvolupant un programa per participar en diferents concursos i esdeveniments internacionals per complementar la formació internacional dels nostres alumnes.

Amb aquests esdeveniments internacionals com els dinars internacionals que organitzem de manera mensual, les xerrades de caire intercultural i d’altres, promovem, un cop més, la mentalitat internacional i el background cultural que són elements diferenciadors del nostre projecte educatiu.

Un exemple ha estat la recent visita al Col·legi d’un grup de Batxillerat d’alumnes danesos, amb els quals els nostres alumnes han intercanviat diferents maneres de treballar les ciències, així com han après sobre els diversos plans d’estudi dels dos països.

El Connecting Cultures és un programa inspirat en la formació global internacional, gràcies al qual al llarg de la seva escolaritat, l’alumne estarà en contacte amb escoles de 15 països diferents, amb les quals desenvoluparà projectes comuns tindrà experiències reals amb altres cultures.

Enguany els alumnes que cursen el Batxillerat Dual a Saint Nicholas School ja estan inscrits en l’American Dream, un concurs de caire internacional en el que participaran al voltant de 5.000 alumnes d’arreu d’Europa.