Preaload Image
Showing 1-10 of 5294 results

Felicitem als avis d’una residència

12 desembre, 2022

Dins del programa de participació social des de Pastoral, els alumnes d’infantil hem decorat unes postals nadalenques per tots els avis i àvies d’una residència. Amb molta il·lusió, hem anat a una bústia a tirar les postals per tal que …

Taller dels sentits

21 novembre, 2022

Divendres passat els alumnes d’Infantil van fer un taller sobre Els Sentits, en el qual van aprendre i experimentar sobre les diferents sensacions que el gust, l’ofacte, el tacte, l’oïda o la vista ens poden fer sentir. Va ser divertit …

Sortida Cicle Mitjà

28 setembre, 2022

Els alumnes de Cicle Mitjà de Primària han fet la seva sortida d’integració del primer trimestre. Han aprofitat els últims dies de bon temps i han agafat forces per treballar molt durant el curs!

Día de la Paz

7 febrer, 2022

Con motivo del Día de la Paz, nuestros alumnos grabaron este vídeo. Our biggest pride: OUR STUDENTS!

BML

15 juny, 2021

Diumenge 13 de juny es va realitzar una caminada (ja que la tradicional BML no es va poder fer tal i com estava prevista) per Collserola. Els alumnes de tercer d’ ESO van donar el millor d’ ells mateixos i …

Bon any!

7 gener, 2021

Així és com hem finalitzat aquest difícil 2020. Brindem amb vosaltres per un 2021 ple de normalitat, salut i felicitat per a tots.

Extracurricular activities

21 octubre, 2020

  We’re enjoying our extracurricular activities in all year groups! Everyone’s having fun and learning lots with their favourite hobbies: sport, dance, music, languages, technologies… Join us every day after school!

Trabajando desde casa

29 maig, 2020

Continuamos trabajando desde casa con muchas ganas ya de ver a algunos de nuestros alumnos pronto. ¡Seguimos muy orgullosos de vosotros!

A tope des de casa

8 maig, 2020

Arribem al meridià d’aquest tercer trimestre amb els alumnes de Secundària treballant a tope des de casa. Enhorabona per la bona feina i per la implicació que esteu demostrant. Bon cap de setmana ben merescut!