Preaload Image
Showing 1-10 of 333 results

El treball emocional

25 octubre, 2021

El treball emocional és un dels pilars del nostre projecte. Així de motivats estan treballant els nostres alumnes de Primària!

Natació

21 octubre, 2021

Els alumnes de P3, P4 i 1r ja han començat per fi les classes de natació! Ha estat un dia ple d’emocions, sobretot, pero als més petits. Aviat es tornarà en rutina!

English teacher

20 octubre, 2021

Our English teacher Caitríona Ross has finally come back after short period away. This is how she introduced herself to her new students. They were sooo excited to have her back!

Programa AUGERE

18 octubre, 2021

Aquesta setmana hem presentat el Programa AUGERE als alumnes de Batxillerat. AUGERE cerca l’èxit i la felicitat dels nostres alumnes mitjançant la promoció del seu autoconeixement, el desenvolupament del seu màxim potencial com a persones, i el descobriment de la …

Natación

18 octubre, 2021

Por fin volvemos a las clases de natación después de más de un año. ¡Los alumnos lo han disfrutado al máximo! Tenemos todo un curso escolar para divertirnos mientras aprendemos a nadar.

Volcanes

18 octubre, 2021

En Primaria estamos investigando sobre los volcanes para entender más de primera mano lo que está sucediendo en la isla de La Palma. Ha sido un aprendizaje muy motivador y los resultados han sido sorprendentes.

Speeling Bee

18 octubre, 2021

We have already launched our Spelling Bee. This week the Primary students have had the first tests. Motivating and effective language immersion!

Ants

13 octubre, 2021

La classe de les formiguetes (ANTS) ja han superat el seu període d’adaptació i estan gaudint a tope del seu dia a dia! Enhorabona!

Sortides d’integració

4 octubre, 2021

Així tanquem aquesta setmana: sortides d’integració amb activitats aquàtiques aprofitant els darrers dies de bon temps. Dilluns comencem am més força!